Vokal

Om du vil være frontfigur i et band, synge i kor eller rett og slett bruke sangtalentet ditt så er vokallinja på Trøndertun linja for deg. Her kan du utvikle sangferdighetene sine både som solist og i gruppesammenheng. På vokallinja lærer du sang- og mikrofonteknikk, låtskriving, vokalproduksjon, auditiontrening og du får muligheten til å prøve deg på innspilling i studio. 

Som elev på vokal får du synge med live komp i timene, og delta som vokalist på de mange samarbeidsprosjektene mellom de forskjellige linjene på skolen. Du kan synge jazz den ene dagen, og hive deg ut i heavy metal dagen etter. Det er opp til deg! Vi heier på elevenes egne initiativ og hjelper til om du vil starte eget skolekor eller sette i gang andre prosjekter. Vi har masterclasser og seminarer med spennende gjestelærere.

På kveldstid kan du starte eget band eller bli vokalist i et av de over 50 banda som startes på skolen hvert år.

På Trøndertun tar vi drømmen din på alvor, samme hvor stor eller liten den er.

Therese Ulvan

Musikkpedagog – vokal

Bachelorgrad i jazz fra Leeds College of Music. Studert ved Paul McCartneys skole Liverpool Institute for Performing Arts og ved Musicians Institute (MI) i Los Angeles. Debutalbumet – Already There, spilt inn i Los Angeles. Låta Too Late ble kåret til årets nykommer av organisasjonen «LA Women in Music». Låta Nye Gnagsår, Gamle Ski, skreiv Ulvan sammen med Ulf Risnes.

Benedicte Swendgaard

Musikkpedagog – vokal

Utdannet fra Jazzlinja ved NTNU i Trondheim. Jobber som freelance sanger, skuespiller, låtskriver, produsent og sanglærer. Samarbeidet med en rekke kjente artister og hatt oppdrag for blant annet NRK, Stargate Studios, Avant Garden Teater og Trøndelag Teater.

Slik er livet på Trøndertun

Finn ut mer her »