Musikkproduksjon

Dette er linja hvor du lærer deg å bruke studio som produsent, tekniker og kreativ musiker. Du kan spille inn dine egne låter, enten du har laget de på gitar, piano, kazoo eller du lager musikken din i musikkprogram.

På musikkproduksjon får du tilgang til 3 studioer, profesjonelt utøvende lærere innenfor fagområdene, musikkproduksjon, studio og livelyd, et godt og tilrettelagt læringsmiljø, og selvfølgelig muligheten til å være en del av et miljø som består av 148 medelever – deg inkludert – som er interessert i å skape og utøve dans og musikk.

På denne linja er det nesten ubegrenset med studiotid, og med over hundre musikere på skolen er det nesten ingen grenser for hva du kan få til.

Om du er den neste store hitprodusenten, den grundigste teknikeren eller den som kan få yndlingsbandet ditt til å høres fantastisk ut på konsert: på Trøndertun kan du lære alt du trenger for å skape lyden og uttrykket du drømmer om. Vi lærer deg å sette opp mikrofoner, bruke utstyr, arrangere låter og ferdigstille musikken i studio og på konsert. På Trøndertun tar vi drømmen din på alvor, samme hvor stor eller liten den er.

En av trøndelags nyeste og beste konsertsaler, spesialdesignet for rytmisk musikk og med den nyeste teknologien i Europa innen styring av lyd, lys og PA.

Hvert år reiser hele skolen på et ukelangt opphold til en kulturell storby. Oppholdet omfatter bla. rockekonserter, jazzkonserter, danseforestillinger og danseklasser avhengig av hvilken linje du går på. De siste årene har turne gått til den kulturelle smeltedigelen Berlin! Turen er frivillig.

Flere utenlandske og norske universitet og høgskoler, blant annet LIPA – McCartneyskolen og Leeds Conservatoire, holder årlig audition på Trøndertun.

Håvard Soknes

Musikkpedagog – produsent

Norsk musiker, trommeslager, lydtekniker og musikkprodusent. Oppgjennom årene har Håvard jobbet med en rekke artister både live og i studio. Håvard har medvirket på plateinnspillinger enten som tekniker, mixer eller produsent for artister som: Spidergawd, Ida Jenshus, Ole Edvard Antonsen, Stage Dolls, Sie Gubba, DDE, Diverse MGP og MGP Jr artister, NRK, TV2 og mange fler

Kjell Ove Grimsmo

Musikkpedagog – produsent

Slik er livet på Trøndertun

Finn ut mer her »