Søke plass hos oss på 1-2-3

Å søke plass hos oss er lett som en plett:

Vi har ingen søknadsfrist slik som videregående skoler, høyskoler og universitet. Du kan i praksis søke helt frem til skolestart, men kan risikere at linja du ønsker å gå på er full om du venter lenge med å søke.

Så det kan lønne seg å søke NÅ! 🙂 De fleste søker i løpet av januar, så det er ingen grunn til å vente.

Vi starter å ta opp elever 1 februar! Karakterer teller ingenting i vurderingen om du får plass, men du må være ærlig om deg selv slik at vi kan legge til rette for at du kan lykkes. Du bør ha fylt 18 år, men vi kan ta opp elever fra de er fylt 16 etter samtaler og møter med deg. Du kan også søke støtte hos Lånekassen når du går på folkehøyskole.

Sånn gjør du:

1. Fyll ut søknadsskjema

Søknadsskjemaet er ikke vanskelig å fylle ut. Det som er viktig, er at vi forteller litt om hvem du er og hvorfor du ønsker å være elev hos oss. Vær ærlig: Om du har noen utfordringer så fortell om de også. Vi trenger å vite for å kunne legge til rette for et godt år for deg. Trykk på linken for å komme til vårt søknadsskjema:

Søknadsskjema

2. Vi sender deg svar på søknaden

Først vil du få en bekreftelse på at vi har mottatt søknaden din. Vi tar ikke opp elever før 1 februar. Hvis vi har ledig plass på den linja du har søkt på, vil du få tilbud om plass på e-post etter den datoen. Da har du ti dager på å bestemme deg for om du vil ha plassen eller ikke.

3. Si ja eller nei til plassen

Når du har bestemt deg, svarer du på e-posten du fikk fra oss. Takker du ja til plassen, betaler du innmeldingspengene. De kan overføres til konto eller vippses. Nummerne står i tilbuds e-posten. Du vil etter dette motta enda mer informasjon om oppstart og skoleåret. Har du spørsmål, er det bare å ta kontakt med linjelæreren din.

Ord et noe du lurer på, eller noe som er uklart for deg. Ta kontakt! Vi er her for deg.

Etter dette er du en «Tuning» , og kan glede deg til et heidundrende, sosialt og lærerikt år på Trønder-tunet!